fbpx

Vårkurs på Sundsgården

Den 4-5 april 2020 var det vårkurs för Afasiföreningen Skåne Län, alla medlemmar i lokalföreningarna var inbjudna. På grund av Corona epidemin var manfallet stort, av många anmälda blev det till sist bara 10 som kom.

Vi var på Sundsgården på Råå söder om Helsingborg. Det är en folkhögskola som har en Afasilinje som erbjuder träning under ett helt läsår eller under en termin. Sundsgården erbjuder internat för elever som kommer långväga ifrån.

 

1 kommentar

  1. Lasse

    Många var kallade

    Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Bli medlem

300:- enskild/år
450:- familj/år


Covid-19 information


Sundsgårdens Afasilinje


FILMER

Mathilda om afasi

Albert om DLD

Moritz om digitalisering

Skip to content